“la magnolia” RESIDENCE

Mansuè, TV Italy

Design: 2004 | Construction: 2009 | Situation: executive project | Customer: E.T.C. immobiliare Portogruaro

← Projects

The project area is along the main road that lead to the small and compact city center of Mansuè. The project consists of a main building parallel the road, an inner court and a group of detached houses.The ground floor of the main building, that hosts commercial activities, is permeable, with a colonnade of inclined pilotis, that can be crossed to reach the detached houses and the inner court, that is organized as an urban space.
The project aims to consolidate the alignments of the facades along the road, dialogue with pre-existent buildings, implement the green areas and maintain the existing brick building wrapped by the new building.